The playhouse of Service Design.

Wij bij Koos delen de ambitie om de uitdagingen van vandaag aan te gaan met Service Design. Samen met vooruitstrevende organisaties ontwerpen wij waardevolle diensten die mensen graag gebruiken. Wij zijn een groep vrienden, ieder met zijn eigen talenten, die elkaar motiveren om uitdagingen aan te gaan, te ontdekken, fouten te maken, te leren, te creëren en te spelen. Dit maak ons the playhouse of Service Design.

Jules Prick

Jules is partner bij Koos en heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van klantgericht innoveren en experience design. Binnen vijf minuten weet hij vakkundig een passende projectaanpak voor jouw uitdaging op te stellen en ook nog je lekkende douchekop te repareren. Magisch!

Email Jules Prick
Robbert-Jan van Oeveren

Robbert-Jan is partner bij Koos en houdt van strategie en alle soorten complexe systemen. Daar valt dus ook de turbo van zijn opgeknapte Toyota Landcruiser onder. Als in een aflevering van Dragon’s Den schiet hij op vernieuwende verdienmodellen en speelt hij in op kansen vanuit de markt. Slaat een idee bij hem aan, dan heb je goud in handen.

Email Robbert-Jan van Oeveren
Kasper van der Knaap

Kasper is managing partner bij Koos Lissabon. Diep van binnen is hij een echte Braziliaan. Met zijn open blik en warme aanpak is hij constant op zoek naar manieren om mensen en culturen te verbinden, geholpen door creatieve ontwerpmethoden.

Because no one is as smart as everyone.

Nynke Schrakamp

Nynke heeft al vaker service design thinking geïmplementeerd bij verschillende bedrijven, en ze heeft een missie! Ze is ook gek van auto’s en alles wat daarmee te maken heeft, behalve de vervuiling erdoor dan.

Email Nynke Schrakamp
Hidde Burgmans

Als doorgewinterde product owner weet Hidde als geen ander wat er komt kijken bij het neerzetten van een ultieme ervaring. Hidde is je vriend voor het concretiseren van al je digitale producten, inclusief ongepaste hashtags #zinin #durftevragen #interwebs

Email Hidde Burgmans
Kaspar Kazil

Kaspar gelooft dat er altijd een ‘big idea’ verscholen is in de uitdagingen waar hij aan werkt, en hij is niet tevreden totdat hij die gevonden heeft. Als getalenteerd pianist en producerende DJ met een ontwikkelde muzieksmaak, is het voor hem niet altijd makkelijk om in één ruimte te zitten met onze eigen Toppers; Boris, Pim en Jeroen.

Email Kaspar Kazil
Boris Jockin

With his sharp view and quick thinking, Boris extracts new insights from complex problems within seconds. As a part-time DJ, he is also the king of musical tastelessness.

Email Boris Jockin

Channel your inner Koos

Vacancies
Serena Westra

Serena is service design consultant en brengt door haar achtergrond in visual thinking en mediastudies veel kennis bij elkaar. Ze springt regelmatig – zonder zwembandjes – in het diepe en verslindt informatie over innovatie, implementatie en klantgericht werken. Zoek je een public speaker, bordspelfanaat of surf chick? Klop bij Serena aan.

Joost van Leeuwen
Nathalie Meuleman

Nathalie wordt geïnspireerd door de theorieën en methodes achter creativiteit en service design, maar vooral ook de uitwerking in de praktijk. Dat maakt haar een heel gedreven en gedegen Service Designer. Ook buiten werk is Nathalie een ontzettende krachtpatser. Bij onze wekelijke sport challenges is ze meermaals de winnaar!

Email Nathalie Meuleman
Eddo Siep

Eddo adds magic to a design with his motion skills.

Email Eddo
Noortje Hartman

Van strategie en branding wordt Noortje – van binnen – dolenthousiast. Met haar nuchtere houding weet ze altijd het overzicht in tijden van creatieve chaos te houden. Die chaos vind je overigens ook in haar schoenenkast, want die is veel te klein voor haar enorme sneaker collectie.

Emilie van Spronsen

Met haar achtergrond in Interaction Design aan de TU Delft, onbegrensde nieuwsgierigheid, en passie voor grafisch ontwerp is Emilie ons wonderkind voor geweldige digitale services. Haar grafisch talent is niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft ze op de Dutch Design Week gestaan en laatst zelfs een eigen postzegel mogen ontwerpen.

Email Emilie van Spronsen
Justin Burford

 

Email Justin Burford
Saskia Mosterman Email Saskia Mosterman

Channel your inner Koos

Vacancies
Erik van Zoelen
Lisa te Velde
Katie Hoek
Astrid ten Bosch
Chris Lueb
Mariana Ribeiro
Joris Hens
Lizza Kempe
Emma Schalkers
Artur Poluektov
Oda Landsman
Paula Peereboom

Paula zorgt als officemanager voor haar Koosjes. Zij zwaait de scepter op het gebied van administratie en personeelszaken zodat de rest creatief bezig kan zijn. Wij leren van haar structuur en waarom je je troep moet opruimen. Oh ja, en ze sport ook bijna elke dag! “Ik heb maandag bijna gesport, dinsdag bijna gesport..”

Catarina Silva
Jette Stuyt

Jette is always motivated to realize the big ideas in her head. She loves it when a plan comes together. Beauty can be found in everything, whether it’s a designer chair or a potato masher. Jette is just like the user behaviour she observes: There’s always more than meets the eye!

Michaël Vijfwinkel
Load more Koosjes

In 2009 kregen Robbert-Jan en Jules op een dakterras in Melbourne, met een glas whisky in de hand, het idee om samen een bedrijf op te zetten. Nu, tien jaar later, is Koos uitgegroeid tot een bekend service design bureau met meer dan 30 werknemers, twee internationale kantoren en klanten over de hele wereld.

We hebben een sterke band met de TU Delft – ja, we houden van onze analytische tools en design methoden, maar we leven en ademen ook creativiteit. Wij zijn degene die meetings een energie boost geven, prikkelende vragen stellen en creatieve oplossingen bedenken.

We’re the last ones to leave your party

Benieuwd wat Koos jou te bieden heeft?

Geef ons een belletje