Transformatieprogramma

Veel Customer Experience managers en andere Change Leaders vinden het lastig om de rest van de organisatie erbij te betrekken, het belang aan de directie uit te leggen of om urgentie te creëren.

Transformeer jouw bedrijf

Een waterdicht transformatieplan -met duidelijke deliverables- geeft je de kracht om de organisatie te overtuigen, en om je inspanningen sneller dan ooit op één lijn te krijgen en te laten groeien. Het baant de weg voor anderen, zodat zij ook door de complexiteiten heen kunnen zien, de samenhang kunnen begrijpen en het doel van verschillende initiatieven snappen.

Transformaties zijn complexe monsters met veel gezichten. We zien dat veel organisaties geen duidelijk implementatieplan hebben, met initiatieven die ver uit elkaar liggen of nog erger, die niet op één lijn zitten.

— Jules Prick Koos Service Design

Aangepast aan jouw organisatie 

Onze digitale transformatie consultants ontwerken unieke transformatieprogrammas, die aangepast zijn aan jouw organisatie -gebaseerd op de maturity scan en opgebouwd rondom ons maturity model, waaronder de belangrijkste elementen, aangepast aan jouw bedrijf.

Verander in een klantgedreven organisatie en verwerk de service design mindset in de kern van je organisatie.

Get ready for change now. 

Advies nodig over transformatie?

Need-based Persona’s

Klantonderzoek

UX Onderzoek

Visueel Design

Customer Journey Mapping

Service Blueprint

Maturity Scan

Morfologische Psychologie

Interactie Design

Merkstrategie